bobble bočica

bobble je bočica napravljena od reciklirane plastike u koju jednostavno uliješ vodu iz slavine te na nju pričvrstiš poklopac s filterom. Dok piješ, ugljen koji se nalazi u filteru, eliminira klor i ostale štetne organske tvari.

Filtrirana voda je odličnog okusa i kvalitete, a cijena je značajno niža od flaširane kupovne vode. bobble bočica je i vrlo praktična i prigodna za putovanja, možeš je koristiti na poslu, školi, slobodnim aktivnostima, odmoru itd.

Najveća prednost bobble bočice je da njezina uporaba omogućava značajnu uštedu - jedan filter je dovoljan za 300 punjenja. Na taj način možeš cijelo ljeto, a sve za cijenu jedne bočice, imati uvijek pri ruci besplatnu, kvalitetnu i sigurnu vodu. Nakon što se filter istroši, jednostavno ga zamijeni novim i pričvrsti na staru bočicu.

Sada umjesto 300 odbačenih praznih plastičnih boca, možeš upotrebljavati samo jednu - koja se, uz to, može i reciklirati. Materijal od kojeg je napravljen bobble je čvrst i otporan na udarce, ne sadrži BPA (toksičnu tvar bispenol A), phtalate i PVC. U isto vrijeme je elastičan pa uz lagani stisak možeš uživati u ispijanju najzdravije tekućine.

 

x

Naručite se na na naš newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o novim proizvodima i akcijama, prijavite se na naš newsletter! Potrebna je Vaša potvrda prijave. Nakon potvrde provjerite svoj inbox - kliknite na link u e-mailu, i time će Vaša prijava biti potvrđena.