Truck delivery PREMIUM KVALITETA
Percent NISKE CIJENE VRHUNSKE MARKE
x

berghaus garancija

Proizvođač proizvoda Berghaus osigurava visoku kvalitetu proizvoda. Dana garancija je osiguranje da će svaki dio opreme Berghaus izdržati toliko dugo, koliko je razumno očekivati za pojedinu opremu, pritom pružajući sve funkcionalnosti kao da je nov.

Ako naiđete na grešku ili nedostatak tijekom životnog vijeka vašega proizvoda, proizvođač će ga popraviti ili besplatno zamijeniti. Ako taj proizvod nije više raspoloživ, zamijenit će ga s najsličnijim proizvodom iz trenutne kolekcije.

 

Koliko dugo vrijedi ova garancija?

Ovdje Berghaus ide nešto dalje od drugih proizvođača – ne ograničava točno vremensku valjanost garancije. Žele biti prilagodljivi jer različiti dijelovi opreme imaju naravno različito očekivano trajanje upotrebe. Osim toga, oprema koja se upotrebljava rjeđe ili je primjereno održavana traje dulje od opreme koja se upotrebljava vrlo često ili je neprimjereno održavana. Zato Berghausovi stručnjaci razmatraju svaki slučaj posebno.

Grešku na proizvodu prijavite na prodajnom mjestu gdje ste proizvod kupili, a pritom priložite i račun. Zatim prodavač zajedno s distributerom i proizvođačem to dalje rješava za vas.Košarica (0)
Ukupni iznos 0,00